Misteri Hantu Di Hotel Labuan? Fakta atau Auta?

Pada 13 November 2013 yang lalu, Warga Labuan dihebohkan dengan khabar angin bahawa ada seorang wanita yang membawa seorang bayi masuk ke dalam bangunan lama dan usang (Hotel Labuan) yang kononnya berhasrat untuk membunuh diri!

Boleh baca artikel tersebut di sini : KLIK SINI.

Kemudian, pada 15 November 2013, admin menemui satu gambar yang kononnya ada kelibat hantu di Hotel Labuan tersebut di sebalik cermin bangunan!! Adakah itu benar atau auta? atau....warga Labuan yang sedang panik, lalu terbayang hantu di kawasan Hotel Labuan?

Berikut adalah gambar yang dimaksudkan yang ditemui di laman sosial Facebook. Dan boleh KLIK SINI untuk membaca mengenai kelibat hantu tersebut.

Sumber gambar di atas : Salah seorang pengguna Facebook dan warga Labuan. KLIK SINI.

Walau bagaimanapun, jawapan sudah ditemui.... Misteri sudah pun terungkai.... Mari kita lihat lebih dekat, dan perhatikan gambar di bawah:


Sabar saja laa....HikHikHik...... Papan tersandar kat tingkap la...... >_<  

Terima kasih membaca post ini.
Share on Google Plus

Admin Unknown

Admin blog ini berasal daripada Wilayah Persekutuan Labuan. Sebarang cadangan, kerjasama, persoalan, periklanan, tempahan perkhidmatan boleh hubungi alamat emel ini - labuanblogger@gmail.com .

0 Komen:

Post a Comment

Saya selaku admin blog ini tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang dibuat oleh pembaca. Sebarang komen berunsur negatif akan di padam dan sila hubungi saya di alamat emel : labuanblogger@gmail.com jika terdapat sebarang komen negatif dalam blog ini yang belum dipadamkan. Sekian terima kasih.