[Keselamatan] Jangan menyembur pembunuh serangga berhampiran dengan dapur gas!Adakah anda menggunakan gas untuk memasak ? Sila baca dan ambil perhatian. Biarlah ini tidak berlaku kepada anda. Ini boleh menjadi satu kesilapan yang sama dalam mana-mana isi rumah.

Satu kemalangan mengejutkan berlaku baru-baru ini . Seorang suri rumah meninggal dunia akibat terbakar yang dialami di dapur. Suaminya juga telah dimasukkan ke hospital untuk kecederaan akibat terbakar ketika cuba untuk menyelamatkan isterinya.

Bagaimana ia berlaku:

Wanita itu nampak seekor lipas berhampiran singki dan mengambil tin pembunuh serangga dan disembur ia berhampiran dapur gas .

Berlaku letupan dan dalam masa yang singkat, dan wanita malang itu telah dimamah api, dan 65% badanya terbakar. Suaminya bergegas cuba untuk memadamkan api dan pakaian isterinya yg terbakar.

Kini Suaminya masih di hospital , di wad terbakar , masih tidak sedarkan diri dan tidak mengetahui bahawa isterinya telah diisytiharkan mati.

Sumber : facebook.
Share on Google Plus

Admin Sofinah Lamudin

Admin blog ini berasal daripada Wilayah Persekutuan Labuan. Sebarang cadangan, kerjasama, persoalan, periklanan, tempahan perkhidmatan boleh hubungi alamat emel ini - labuanblogger@gmail.com .

0 Komen:

Post a Comment

Saya selaku admin blog ini tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang dibuat oleh pembaca. Sebarang komen berunsur negatif akan di padam dan sila hubungi saya di alamat emel : labuanblogger@gmail.com jika terdapat sebarang komen negatif dalam blog ini yang belum dipadamkan. Sekian terima kasih.